Bemutatkozás

Bemutatkozás

1991-ben alapított vállalkozásunk mára két lábon álló, Sárvár és Ikervár környékén jó beágyazottsággal rendelkező gazdasági társaság. A vállalkozás vezetését végzők több évtizedes tapasztalattal kezdték az önálló temetkezési szolgáltatást. Tevékenységünk 1997-ben bővült ki parkrendezési, közútkezelési szolgáltatásokkal. Kemény és közmegelégedettséget kiváltó munkával sikerült elérni, hogy a gyász miatt megrendült emberek bizalommal fordulnak hozzánk, a környék önkormányzatai és vállalkozásai pedig megbízható partnerként számítanak ránk.

A vállalkozás alapításakor temetkezési szolgáltatásokat kínáltunk. Ez a tevékenységünk hamarosan a környék egyik vezető temetkezési vállalkozásává tett minket, sárvári irodánkban tapintatos, nyugodt környezetben végezzük a temetések előkészítésével járó feladatokat, ügyelve arra, hogy a gyászoló családtagok válláról a lehető legtöbb terhet levegyük. A temetőkben gyors és alapos munkával segítjük, hogy a gyászolók megadhassák a végtisztességet elhunyt hozzátartozójuknak, barátjuknak.

Az indulás után hat évvel kezdtünk fűnyírással és hótolással, illetve az ezekhez kapcsolódó feladatokkal foglalkozni. Bővítettük gépparkunkat, szélesítettük azon feladatok körét, amelyet el tudunk vállalni. Mára öt településen, és számos vállalkozásnál végzünk útfenntartást, valamint park- és kertgondozást.

Célunk, hogy mind a temetkezéssel, mind a közút-, park- és kertgondozással kapcsolatos megbízásainkat továbbra is megbízóink megelégedésére végezzük!Elérhetőségek

Lux Aeterna Kft.

9600 Sárvár,
Árpád utca 8
Telefon:
+3630/6377-944
+3630/9790-864
+3695/490-025
Fax: +3695/490-025
Mobil:
+3630/6377-944

E-mail:
luxaeternakft@gmail.com
Lux Aeterna Kft. - Magyar