Parkkarbantartás, közútkezelés

A fűnyírással, illetve a hótolással és az ezekkel járó egyéb szolgáltatásokat 1997-ben kezdtük, ez a tevékenység is sokáig a családi vállalkozás keretein belül üzemelt. Már a parkkarbantartási, útkezelési tevékenység indulásakor apró lépésekben igyekeztünk a tevékenységet fejleszteni. Mindig a pontos, jó minőségű munkavégzésre törekedtünk, hiszen munkánk eredménye nyilvános.

Mára sikerült komoly, minden feladat elvégzésére alkalmas gépparkot kiépítenünk. Rendelkezésünkre állnak speciális eszközökkel, tolólapáttal ellátott traktorok, tartállyal felszerelt fűnyírók, amelyek a tartály tartalmát kézi erő nélkül képesek szállítójárműre átemelni, télen pedig hólapáttal is felszerelhetők. Tekintettel arra, hogy időközben felmerült az igény utak nyári karbantartására is, beszereztünk egy seprőgépet, így partnereink útfelületeit, köztereit télen-nyáron tudjuk gondozni.

Munkánk minőségét számos elismeréssel is alá tudjuk támasztani. Megelégedéssel nyugtázzuk, hogy referenciapartnereink, illetve ezek az írásos elismerések folyamatosan visszaigazolják a befektetett munkát. Mindazonáltal azt gondoljuk, hogy a legfontosabb elismerés partnereink hűsége, az ő folyamatos megbízásaik. Erre alapozva igyekszünk mind a parkgondozást, mint az útkezelést egyre magasabb minőségben, egyre több ember megelégedésére végezni.

A nyári munkáknál (fűnyírás) két különálló munkafolyamatot különböztetünk meg.

Frekventált: a rendszeresen gondozott területek nyírása, illetve karbantartása. A munkákat mindig gyűjtőkosaras traktorokkal és kézi fűnyírókkal végezzük. A hozzá nem férhető helyeken szegélynyírókkal tesszük teljessé a munkát. Gondosan odafigyelünk, a lenyírt fű elszállítására, és az utak tisztán tartására.

Nem frekventált: zöldterületek alkalmankénti gondozása. Ehhez a munkafolyamathoz, olyan gépeket használunk, amelyek nem szedik tartályba a füvet. Itt is figyelünk arra, hogy a munkafolyamatok helyszínén rend és tisztaság maradjon utánunk.

Seprés

Egy 100 cm-es, vizes seprőgépet használunk, amely tartályba szedi az általa összetakarított szennyeződést az utakról, járdákról.

Téli munkák

Idetartozik az utak hómentesítése és síktalanítása. A munkához, a traktorok orrára szerelt, úgynevezett fronthidraulikára hóekéket használunk. Ezek traktortípusoktól függően, többféle méretben állnak rendelkezésre, hogy a kisebb helyeken is megfelelő munkát tudjunk végezni. Az utak síktalanításán a sózást és a bazaltszórást értjük, amit a traktorok hátuljára szerelt sózó berendezéssel tudunk megfelelően elvégezni.

Az utak segítik az emberek eljutását egyik helyről a másikba, a közterületek, közparkok megszépítik a mindennapokat és segítik az emberek ellazulását, pihenését. Arra törekszünk, hogy munkánkkal hozzájáruljunk ahhoz, hogy a mindennapok élhetőbbek legyenek, a körülöttünk tapasztalható világ pedig tegye szebbé életünket.
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Lux Aeterna Kft.

9600 Sárvár,
Árpád utca 8
Telefon:
+3630/6377-944
+3630/9790-864
+3695/490-025
Fax: +3695/490-025
Mobil:
+3630/6377-944

E-mail:
luxaeternakft@gmail.com
Lux Aeterna Kft. - Magyar