Temetkezés

Az 1991 óta segítjük, az embereket az élet egyik legnehezebb időszakában. Családi vállalkozásunk alapítója a Vas megyei Temetkezési Vállalat fiókvezetőjeként már több évtizedes tapasztalattal rendelkezett a cég induláskor is. Nyilván ez a tapasztalat sokat segített abban, hogy néhány éven belül Sárvár környékének egyik legnagyobb temetkezési szolgáltatója vagyunk. A tapasztalat mellé természetesen az is kellett, hogy a gyászukban hozzánk fordulókat tapintatosan és a temetés minden részletére kiterjedően tudjuk kiszolgálni.

Legfőbb szolgáltatásunk a temetkezés és annak teljes körű támogatása. Ennek rendeltünk alá mindent, hiszen eszközeinket az alapítás óta folyamatosan fejlesztjük.

Napjainkban négy, speciális, kifejezetten a temetkezési tevékenységre előkészített, szigorú hatósági előírásoknak megfelelő gépkocsi áll rendelkezésünkre.

Fontosnak tartjuk, hogy a gépkocsikon túl, a temetési szertartásokon használt egyéb kellékeket is folyamatosan fejlesszük. Ma már többféle ravatal-felszerelés (króm, vörösréz, sárgaréz és antikolt barna színekben) áll rendelkezésünkre.

Munkatársainkat nagy körültekintéssel választjuk ki, hiszen tudjuk, hogy a temetés előkészítése és a szertartás során a gyászolók fájdalmára különösen fontos figyelni. Ismerjük a felekezeti különbözőségeket és ezt munkánk során mindig tiszteletben tartjuk, sőt jó kapcsolatokat ápolunk a környék papjaival, lelkészeivel is.


A temetési kellékek széles választékát tudjuk kínálni a hozzánk forduló családoknak és értő gonddal segítünk azok kiválasztásában is.


Ezek együttesen biztosítják, hogy az elhunytak méltó körülmények között jussanak el végső nyughelyükre.

Munkánk során a fő szempont a megbízhatóság, az odafigyelés, maximális kegyelet és kellő tiszteletadás az emberek iránt.